Sommerhuse i Vestjylland


Luksus sommerhus Søndervig Antal personer:12
Område:Søndervig Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Jens Martin Søndergaard Hus areal:220 m2
Hjemmeside:Se annonce på Ferienhaus-privat.dk Booking:Kontaktformular

Stort luksus sommerhus på 220 m² til 12 personer
ved Søndervig - Vestkystens Perle.

Beliggende i fantastisk natur med rige muligheder for gå- og cykelture. Kort afstand til hav, fjord, indkøb, golfbane og fiskesø.

Med dets centrale placering er huset det ideelle udgangspunkt for områdets mange seværdigheder og aktiviteter. Husets rummelige indretning med 5 værelser og 3 badeværelser gør det meget velegnet til den helt store familie eller flere familier, som her kan få sin helt eget soveafdeling og badeværelse. Der er installeret varmepumpe til opvarmning af swimmingpoolen, hvilket er med til at reducere det samlede energiforbrug på huset.

Med i prisen er desuden gratis adgang til Aktivitetscenter i Søndervig ("Key2Activity" på Beach Bowl) med fri adgang til bowling, fitness, tennis og Netcafé.

Kontakt ejer for et godt tilbud
sommehus 75m2beliggende mellem herning og silkebor Antal personer:6
Område:gulfohovede vej 13 7441 bording Husdyr tilladt:Nej
Udlejer:kurt sørensen Hus areal:75 m2
Hjemmeside:Se annonce på Ferienhaus-privat.dk Booking:Kontaktformular

hyggeligsommehus i naturlig omgivelse og stor grund med plas til leg og spil
Stor sommerhus til 32 pers. v/Billund/LEGOLAND Antal personer:30
Område:Vorbasse Husdyr tilladt:Nej
Udlejer:Brian Madsen Hus areal:950 m2
Hjemmeside:http://www.Nebelgaard.com Booking:Kontaktformular

Nebelgaard er en tidligere avlsgård fra 1850, som er blevet totalrenoveret i 2008/2009, så den gamle lade, stal, høloft og roekammer i dag fremstår som en unik feriebolig med alt, hvad hjertet begærer.

De 950 m2 tilbyder ubegrænsede muligheder. Her er en stor afdeling med swimmingpool med vandrutschebane, spabad og sauna. Aktivitetsrum med bordtennis, playstation, bordfodbold samt diverse spil. Ud over dette en minibiograf, selvfølgelig indrettet med biografstole og storskærm.

Den store lade på 200 m2 er indrettet som opholdsrum med et langbord til alle husets gæster. Derudover flere sofagrupper, et billardbord og en 50” fladskærm. Køkkenet er indrettet i det gamle roekammer og er fuldt professionelt udstyret med 8 kogeplader, 2 ovne, 2 køleskabe, 1 fryseskab samt 2 opvaskemaskiner m.m. Staldbygningerne er indrettet med dobbeltværelser, badeværelser og sofaområde med panoramavindue. Endvidere er der et grovkøkken med vaskemaskine og tørretumbler.

Nebelgaaard ligger i et stille og roligt omraåde, hvor der er gode muligheder for at gå skønne ture i naturen. Tilhørende er en stor naturgund med sø, hvor I kan opleve et rigt dyre- og fugleliv.

Kort sagt, en prægtig feriebolig i ren og uspoleret natur.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper
Ikke-ryger hus
Husdyr ikke tilladt
En weekend fra fredag kl. 15.00 til søndag kl. 17.00 koster fra 20.400.-
I prisen er der indkluderet slutrengøring.
Forbrug af el, vand & varme afregnes ved afrejse og vil være fra ca. 2.000,- til 5.000,- , alt efter årstid.
Sommerhus Rømø Antal personer:3
Område:Rømø Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Lars Thomsen Hus areal:56 m2
Hjemmeside:https://www.facebook.com/traumferienhausRomo/ Booking:Kontaktformular

DK:
Midt inde i skoven på Sønderdrivevej på Rømø ligger dette drømmehus. Huset har en 5000 kvm stor lyngklædt kuperet grund. Huset er moderniseret fra loft til gulv, og det nymalede hvide interiør gør sommerhuset lyst og rart at være i.
En stor ny træterrasse direkte mod syd skaber plads og rum til mange dejlige timer udendørs.
Afstand til Havneby butikstorv med indkøbsmuligheder, spisesteder og caféer er ca. 1000 m.
Huset er totalrenoveret indvendigt i 2018
Boligareal er 56 m2 . Indrettet med dejlig lys spise/opholds stue med varmepumpe og køkken, 1 soverum med dobbeltseng, 1 soveplads med enkelt seng i stuen, samt lyst badeværelse med bruseniche.
Huset har gratis trådløs netværk med en opkobling på 30/30 MB. (medbring selv computer) Tv pakke med tyske og nordiske kanaler.
Den dejlige store træbelagt terrasse på ca. 50 m2 med havemøbler, liggestole og grill.
Takket være øens storslåede natur, store vidder og en af Europas bredeste og fineste strande, er der altid plads til, at finde et roligt sted, som I kan nyde for jer selv.
I området er der også rig mulighed for aktive aktiviteter såsom golf, ridning, vandsport, cykelsport, løb og strand aktiviteter etc.
Sommerhuset er beliggende lige nord for Havneby, tæt ved bageren, købmanden, Rømø Lege- og Labyrintpark og Sønder Strand.
Huset kan lejes efter nærmere aftale med ejerne, Margit & Lars Thomsen.
Charmerende stråtækt sommerhus i Nymindegab Antal personer:7
Område:Nymindegab Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Lene Høy Gram Hus areal:140 m2
Hjemmeside:http://www.redningsvej45.dk/ Booking:Kontaktformular

Sommerhus Bork Havn Antal personer:6
Område:Bork Havn Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Johannes Jørgensen Hus areal:94 m2
Hjemmeside:http://www.123hjemmeside.dk/sommerhusborkhavn Booking:Kontaktformular

Villa Grandissimo - Feriehus med Pool (30 pers.) Antal personer:30
Område:Harboøre Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Jessels Properties Hus areal:460 m2
Hjemmeside:http://www.villagrandissimo.com/da/forside.html Booking:Kontaktformular

Villa Grandissimo er først og fremmest beregnet til opholdet for den store familie, store gruppe af venner eller en virksomhed, som ønsker et ophold sammen i hyggelige rammer, med god plads og hvor alle kan være sammen under ét tag.

Huset er indrettet med det i mente og vil skabe de perfekte rammer for den årlige familietur, team-building for virksomheden eller måske for konfirmationsfesten med overnattende gæster.

Huset er på 460 m2 og er som noget meget unikt – i ét plan. Huset er velisoleret og der er gulvvarme i alle opholdsrum og radiator i soveværelser (så man selv kan bestemme, hvor varmt man ønsker det.

Huset ligger i byen Harboøre og kun 1800 meter fra den nærmeste skønne strand ved Vesterhavet, samt få hundrede meter til indkøb. Huset har direkte adgang til kommunal boldbane og legeplads, med store fodboldmål, hvor at den årlige familiedyst kan tages. På den anden side af boldbanen findes det attraktive Harboøre Hallen, der blandt andet byder på cafferie og fitnesscenter. Lige ved Harboøre Hallen findes to gode supermarkeder i form af Lidl og SuperBrugsen med bager.

Foran huset er der rigeligt med parkeringspladser på grunden findes også petanquebane og basketnet.

Når man træder op af det enkelte trin for at komme ind i huset oplever man en lys entré med kunst på væggene og knagerækker til overtøj m.v. Desuden er der herfra indgang til eget lille rum med Solarium og til det første og største af 4 badeværelser. I dette findes også vaskemaskine og tørretumbler. Via de franske døre er er der adgang til husets enorme store / køkken alrum på over 100 m2.

Her finder i blandet et veludstyret køkken, med udstyr og service til 30 personer og blandt andet med 2 stk køle/fryseskabe, 2 stk. ovne, 2 opvaskemaskiner m.m. Køkkenet er i lyse materialer og her er god plads til at alle kan give en hånd med.

Fra køkkenet er der adgang til den store spisestue med et kæmpe langbord i egetræ med plads til 30 personer, hvor at hyggelige middage eller måske den årlige julefrokost kan indtages. Der er desuden også højskole til de mindre af gæsterne.

Fra spisestuen er der adgang til et børneværelse med 4 stk. køjesenge (190 x 70 cm – så store nok også til ‘voksne’ kan sove der) for samlet 8 personer.

Desuden er der adgang til endnu et aktivitetsrum/soveværelse (behagelig sofasofa – 200×140 med plads til 2 personer) og bordtennisbord i fuld størrelse, samt elektronisk dart.

I den enorme stue findes yderligere en bar, et professionelt poolbord/billardbord, bordfodbold, massagestole og ikke mindst det store sofaarrangement med specialdesignede sofaer, således at hele familien eller vennerne kan samles om den vigtige fodboldkamp eller måske familiens yndlingsprogram på det store ca. 60″ TV.

For enden af stuen, findes yderligere 3 gode soveværelser (hver med plads til 2 personer – samlet 6 personer), samt et mindre badeværelse med brus.

Fra stuen er der desuden adgang til en værelsesfordelingsgang med yderligere 7 gode værelser (2 værelser med plads til 3 personer og 4 værelser med plads til 2 personer – samlet plads til 14 personer)

Her er desuden endnu et badeværelse med brus.

Alle soveværelser (på nær køjesengene i ‘børneværelset’) består af boxmadrasser i størrelsen 80×200 cm. Der er dejlige dyner og hovedpuder i huset, mens man som udgangspunkt selv skal medbringe sengelinned (lagen, og dyne- og hovedpudebetræk), der dog også nemt kan købes i Jysk i Lemvig – få minutters kørsel fra huset.

I Villa Grandissimo findes der desuden en dejlig wellness-afdeling med indendørs swimmingpool (5,5 m x 3 meter og 120 cm dyb), der er opvarmet til behagelige 28 grader, samt en lækker og stor SPA. Her er desuden adgang til mindre men funktionel sauna og endnu et badeværelse.

Fra stuen og fra poolafdelingen, samt enkelte værelser er adgang til aflukket og skøn træterrasse med lækre havemøbler i polyrattan (plads til 30 personer) og en kæmpe gasgrill med et grillareal på hele 105,5 cm x 45,2 cm, så der er grobund for mange hyggelige grillaftener på terassen med god vin og godt selskab.

Huset er med dens enorme plads og mange aktivitetsmuligheder et godt valg for hele familien og har mange gentagne gæster, som hvert år reserver en weekend eller en uge for netop deres årlige familietur.

Ønsker man ikke selv at stå for madlavningen, f.eks ved større fester eller ved virksomhedsbesøg – er der gode muligheder for catering / diner transportable i området, som kan levere til huset.

Huset er i ét plan og er dermed forholdsvis kørestolsvenligt. Vi har mange kørestolsbrugere, som er glade for den gode plads og de ofte brede døre – selv ved toiletterne. Vær dog opmærksom på det forholdvis høje trin ved indgangen og at husene ikke er indrettet med særlige hensyn til handicappede (almindelig badeværelsesindretning m.m).

I huset findes der desuden 3 fladskærmsTV, et musikanlæg og gratis WIFI i hele huset.

Vi håber at I kunne have interesse i Villa Grandissimo og glæder os til at byde jer velkomne!
Hyggeligt feriehus ved Vesterhavet - Thyborøn Antal personer:7
Område:Thyborøn Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Karin Kynde Hus areal:140 m2
Hjemmeside:Se annonce på Ferienhaus-privat.dk Booking:Kontaktformular

• 150 m til havet • 4 soverum • Areal: 140 m² •
Rummelig byhus, centralt beliggende i den ældre bydel af fiskeri og turist byen Thyborøn.
Huset ligger tæt på Vesterhavet, med under 150 m til strand og hav, og med under 500 m til dejlig børnevenlig badestrand, havnefronten med fiskeri- og lystbådehavn, fiskerestaurant og andre gode spisesteder. Der er også under 500 m til byens mange attraktioner som Jyllandsakvariet, Kystcentret, det nye Sea War museum samt Sneglehuset. Nærmeste indkøbsmuligheder er beliggende i en afstand af 400 m.

Huset, der er et tidligere fiskerhus, er på 140 m² i forskudt plan og indeholder stor, lys stue/alrum i åben forbindelse med nyt køkken, 2 soverum på øverste plan og 2 kælderværelser, badeværelse med brus/badekar, gæstetoilet, rummelig entre og vaskekælder.
Ferieboligen er udstyret med køle-/fryseskab, keramiske kogeplader, varmluftovn, opvaskemaskine, TV med danske kanaler, DVD-afspiller og vaskemaskine.
Der er adgang til huset både fra gaden og afskærmet indgangsparti i gården samt fra sydvendte gårdhave.
Boligen er beliggende på en 400 m² stor indhegnet og delvis flisebelagt grund, hvor der findes terrasseareal med havemøbler, tørreplads og et stort cykel- og redskabshus samt parkeringspladser.
Rygning er tilladt på ude arealer og der kan medbringes mindre husdyr.

Sengetøj, håndklæder kan lejes.
Der afregnes efter forbrug:
Varme: 1,00 kr/kWh
El: 3,20 kr/kWh
Vand: 60 kr/m3Sommerhus ved Ringkøbing Fjord Antal personer:6
Område:Nr. Lyngvig Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:betty og Poul Hansen Hus areal:75 m2
Hjemmeside:Se annonce på Ferienhaus-privat.dk Booking:Kontaktformular

Sommerhus Vejers Strand Antal personer:4
Område:Vejers Strand Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Solveig Ormstrup Hus areal:70 m2
Hjemmeside:http://www.ferienwohnung.dk/09/1558-2vj-de.htm Booking:Kontaktformular

Lækkert og moderne sommerhus i Bjerregaard Antal personer:6
Område:Bjerregaard Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Bjarne Lund Christensen Hus areal:76 m2
Hjemmeside:http://www.vesterhavsbo.dk/ Booking:Kontaktformular

Vesterhavsbo er et lyst og dejligt Kalmarhus på 76 kvm2 med alle de moderne bekvemmeligheder, som et hus skal have i dag. Huset er blevet modaniseret i løbet af 2009 til 2015 – se mere under Om sommerhuset – eller se hvordan huset ser ud under galleriet

Huset har desuden fået 2 nye store træterrasser med både terrassemøbler, solvogne og markedsparasol – så der er plads nok til at nyde solen! Der desuden både Weber kul og gasgrill, så bøfferne kan steges....

Køkken og badeværelset er blevet modaniseret i løbet af 2012/2013. Stue og køkken har fået nyt trægulv, Smart tv m. AppleTV og Chromecast samt ny brændeovn.

Huset har indlagt fiberbredbånd med en 100/100mb linie, så der er også hastighed nok til teenagerne!

Husets beliggenhed er speciel i Bjerregård, da det er et af de få huse, som er beliggende på en lukket let kuperet klitgrund, omgivet af fyrtræer!Denne beliggendhed giver mulighed for afslapning, ro og privatliv – Vi håber I må nyde huset lige så meget, som vi gør!
Familiehuset Antal personer:40
Område: Husdyr tilladt:Nej
Udlejer:Firstbooking Hus areal:0 m2
Hjemmeside:https://www.store-sommerhuse.dk/booking/?house_id=793221DK?partner_id=220 Booking:Kontaktformular

Nyrenoveret sommerhus på 310 m² og 48 m² annexbygning med plads til 38 personer i 14 soveværelser + hems. (Anneksbygningen har 3 soveværelser, en hems samt et køkken) Velindrettet med stort nyt køkken og spiseplads til 40 personer. Hyggelig stue med brændeovn. På første sal er der 8 soveværelser samt stort opholdsrum med legehjørne for de små, sofa, borde, poolbord, bordfodbold TV m.v. Også udendørs er der mulighed for at lade hyggen brede sig i vildmarksbadet eller saunaen, eller nyd blot udsigten til vildmarksbadet fra den brostensbelagte terrasse. Der er sandkasse og legetårn til børnene. Køkkenet er udstyret med 2 køleskabe, 2 ovne, 2 opvaskemaskiner, dobbelt kogeplade og fryser.

Stueetagen: Køkken Bryggers Stue Spisestue: 40 personer Badeværelse Værelse 1: Dobbeltseng 180 cm. + køjeseng til 2 personer, 2 x 90 cm. Værelse 2: Dobbeltseng 180 cm. Værelse 3: Køjeseng 2 x 90 cm. 1. sal: Badeværelse med 2 brusere Værelse 4: Dobbeltseng 140 cm. Værelse 5: Dobbeltseng 140 cm. (Indgang fra værelse 6) Værelse 6: Dobbeltseng 180 cm. Værelse 7: Dobbeltseng 180 cm. + Køjeseng til 2 personer, 2 x 90 cm. Værelse 8: Dobbeltseng 180 cm. + Køjeseng til 2 personer, 2 x 90 cm. Værelse 9: Dobbeltseng 180 cm. Værelse 10: Dobbeltseng 140 cm. (Indgang fra værelse 9) Værelse 11: Dobbeltseng 180 cm. Annex-bygning: Te-køkken med køleskab, kogeplader, ovn m.v. Toilet med bad. (Indgang fra værelse 12 + 14) Værelse 13: Dobbeltseng 180 cm. Værelse 12: 2 x enkeltseng 90 cm. Værelse 14: Dobbeltseng 180 cm. Hems: 1 x 140 cm. madras + 2 x 80 cm. madras
Sommerhus Henne Strand Antal personer:6
Område:Henne Strand Husdyr tilladt:Nej
Udlejer:Riis Lillelund Hus areal:82 m2
Hjemmeside:http://www.hennehuset.dk/ Booking:Kontaktformular

Villa Bravissimo - 8 personer i første række Antal personer:8
Område:Vejlby Klit Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Jessels Properties Hus areal:140 m2
Hjemmeside:Se annonce på Ferienhaus-privat.dk Booking:Kontaktformular

Villa Bravissimo er placeret i første klitrække i det populære område Vejlby Klit - der er en af de flotteste kyststrækning ved Vesterhavet.

Huset er på ca. 148 m2 og tilbyder alverdens aktivitetsmuligheder.
Der er rigeligt med parkeringspladser foran huset.
Man træder ind i husets entré / grovkøkken , hvor der er vaskemaskine og tørretumbler, så kan kan få vasket, hvis man har brug for det i løbet af ferien.
Derefter træder man ind i den velindrettede stue med sofaarrangement og spisebord med plads til 8 personer. .
Der er installeret DVD samt et 32" Plasma-TV med Boxer-kort.
Desuden er der også Parabol, hvis man er til tyske kanaler.
Her er desuden også et stereo-anlæg med højtalere i Stuen, der endvidere er forbundet til poolområdet.
Køkkenet er veludstyret med de nødvendige faciliteter og der er både ovn, ny emhætte og opvaskemaskine.
Huset har 2 badeværelser - begge med brus - det ene med direkte forbindelse til en lille men brugbar Sauna.
Husets 4 soveværelser - fordeler sig på følgende:
1 Soveværelse med 1 køjeseng (2 sengepladser) - mest for børn men kan også bruges af voksne. - Plads til 2 personer.
1 Soveværelse med 1 dobbeltseng. Plads til 2 personer.
1 Soveværelser med 1 dobbeltseng. Plads til 2 personer + evt. 1 vugge.
1 Soveværelse med 2 enkeltsenge, der også kan slås sammen til dobbeltseng. - Plads til 2 personer.
Huset har en privat sti der går direkte fra huset og til klitterne.
I det hele taget er husets baghave meget ugenert beliggende og omkranset af rosenbuske og grantræer og indbyder til både solbadning og boldspil.
Huset har også en dejlig solgård, hvor der står lækre terrassemøbler og grill.
Desuden er der der et større legestativ med både gynger, klatretov og rutsjebane.
Husets mest populære rum er dog pool-området, med let adgang fra stuen - hvor der findes en dejlig varm SwimmingPool
(5,5 m. lang, 3 m. bred og 120 cm dyb - temperatur ca. 28 grader) , en SPA/Jacuzzi og sauna.
Fra poolområdet er der direkte udgang til solterrassen.
Huset har trådløst Internet og koden er at finde i huset.

Desuden er hunde og katte, samt andre husdyr meget velkomne (undtagen i poolområdet).

Vi håber at have jer som gæster i dejlige Villa Bravissimo.

N.B - Pris er inkl. frit forbrug og slutrengøring.
Sommerhus Søndervig Antal personer:10
Område:Søndervig Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Kis og Jørgen Christiansen Hus areal:156 m2
Hjemmeside:http://www.kis-sommerhuse.dk/9775729 Booking:Kontaktformular

Hus 75 meter fra Vesterhavet Antal personer:10
Område:Vrist Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Ejvind Koch Hus areal:150 m2
Hjemmeside:http://www.koch-krik.dk/ Booking:Kontaktformular

Enestående beliggenhed i forreste række - kun 75 m fra Vesterhavets bølger. Hør havets brusen, så snart du træder ud af døren og oplev en dejlig bilfri, bred strand, der ikke er et fluepapir. Her er dejligt, hvad enten man er 2 eller 10 personer.
Et dejligt lyst hus på 156 m2 i 2 etager.
I underetagen er der et meget stort køkken-alrum, brændeovn, varmepumpe og sat-TV. Sofahjørne.Der er plads til 12 personer ved spisebordet.
Nyere køkken med køleskab, fryser –keramiske kogeplader i køkkenø - ovn - mikrobølgeovn - opvaskemaskine - kaffemaskine.
Rum med vaskemaskine og tørretumbler.
2 soverum, 2 badeværelser, sauna og gæstetoilet.
I overetagen er der 3 soverum, gæstetoilet, lille solskinsrum med udgang til altan.
Elvarme - brændeovn - varmepumpe. Udlejes alle årstider.
Altså ialt:5 soveværelser med:
4 dobbeltsenge - 1 enkeltseng - 2 Køjesenge - 2 sovesofaer og barneseng.
2 badeværelser - 3 toiletter -2 Brusere og badekar.
Sauna.
Sat-TV - CD - radio - fri internet
Havemøbler og liggestole
2500 m² grund - terrasser - grill.
Afstand: Strand: 75 m - Købmand: 800 m - Golf: 15000 m - Restaurant: 3000 m.
Husdyr Tilladt.
Nærmeste byer Lemvig,Thyborøn og Harboøre
Huset Eiki er meget eftertragtet på grund af beliggenheden direkte ved havet.Børnevenligt sommerhus i BLÅVAND Antal personer:6
Område:Blaavand Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Bjørn Mogensen Hus areal:110 m2
Hjemmeside:http://www.casaazul.dk/ Booking:Kontaktformular

110 m2 børnevenligt sommerhus til familieferie med hund eller kat. IKKE-RYGER hus.

INDRETNING: Kombineret spisekøkken og opholdstue. Sommer-Havestue. 3 soveværelser. 2 badeværelser. Sidebygning/anneks.

STUE: Spiseplads. Brændeovn. Kabel farve-TV med radio.

Køkken: Induktionskomfur. Indbygningsovn. Opvaskemaskine. Køleskab. Mikroovn. Kaffemaskine. El-kedel. NESPRESSO kaffemaskine.

Bad: 2 badeværelser med bruseniche. Føntørrer. Gulvvarme. +Udendørs bruser (sommer).

Soveværelser: 2 sovev. med dobbeltseng (180 cm) 1 sovev. med 2 enkeltsenge (90 cm)

Yderligere: WiFi-internet. Vaskemaskine. Tørretumbler. Fryser.(i anneks), Strygejern. Strygebrædt. Barneseng. Høj barnestol. Opvarmning med varmepumpe luft/vand, som giver gulvvarme i hele huset.

WEBER-grill til rådighed. (kul)

For børn: Sandkasse. Legehus. Gyngestativ.

Grund: 3000 m2 kuperet lyng og fyr. Træterrasse. Havemøbler. Liggestole. Parkering.Ved ANKOMST er huset året rundt omhyggeligt rengjort og opvarmet.
Hyggeligt sommerhus i Bork Havn Antal personer:4
Område:Bork Havn Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Katrin Schäfer Hus areal:80 m2
Hjemmeside:http://www.Sommerhaus-Emma.com Booking:Kontaktformular

Vores sommerhus med spa ligger i Bork Havn.
Huset er meget børnevenlig og har plads til 4 plus baby.
Du finder
- En spa
- brændeovn
- vaskemaskine
- tørretumbler
- opvaskemaskine
- WiFi
- 2.Tv til Dvd og PlayStation Og
- en varmepumpe.
Huset er helt ny i 2017 og 2018..
Ikke ryger
Din hund er velkommen.
Vores areal er indhegnet


Sommerhus Søndervig Antal personer:10
Område:Søndervig Husdyr tilladt:Nej
Udlejer:Kis og Jørgen Christiansen Hus areal:148 m2
Hjemmeside:http://www.kis-sommerhuse.dk/ Booking:Kontaktformular

Blåvand Antal personer:6
Område:Blaavand Husdyr tilladt:Nej
Udlejer:Holt Poulsen Hus areal:70 m2
Hjemmeside:Se annonce på Ferienhaus-privat.dk Booking:Kontaktformular

Sommerhus Blaavand Antal personer:6
Område:Blaavand Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Egon Ehmsen Hus areal:100 m2
Hjemmeside:http://svinget3.dk/ Booking:Kontaktformular

5 stjernet luxus poolhus i Søndervig Antal personer:18
Område:Lodbjerg Hede Husdyr tilladt:Nej
Udlejer:ole nedergaard sandager Hus areal:215 m2
Hjemmeside:http://www.nedergaard-invest.dk Booking:Kontaktformular

Stort luksus poolhus med plads til 18 personer tæt på Søndervig.

Her har I de perfekte rammer for en skøn ferie! Dette pragtfulde sommerhus indeholder ikke mindre end seks soverum og tre skønne badeværelser. Det store wellnessområde byder på en dejlig swimmingpool, vandrutsjebane og svømmetræner, her findes også et fantastisk spabad til fire personer samt en sauna. Fra stuen og poolrummet er der udgang til den store, solfyldte terrasse, hvor I kan grille og slappe af.

Huset er husdyrfrit og røgfrit. Udlejes på uge og weekendbasis. Weekend-prisen er 80% af ugeprisen. Se mere på vores hjemmeside:
www.poolhuse.nu
Villa Isabella Poolhus Vesterhavet Antal personer:20
Område:Vedersø Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Connie og Kim Pedersen Hus areal:250 m2
Hjemmeside:http://Sommerhus.me Booking:Kontaktformular

Dejlig hyggeligt poolhus i VEDERSØ med en fantastisk beliggenhed i dejligt klit skov helt i læ og fuldstændig privat er denne luksusvilla omgivet af farvestrålende natur og med mange stier, fra huset til stranden. En luksusvilla på 250 m2 med plads til 20 personer, der blandt andet byder på indendørs swimmingpool, spa, sauna, brændeovn, billard og Stor fjernsyn m.m. En villa der er velegnet til hygge i al slags vejr og på alle årstider.

Sommerhus Henne Strand Antal personer:8
Område:Henne Strand Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Krista Jensen Hus areal:100 m2
Hjemmeside:Se annonce på Ferienhaus-privat.dk Booking:Kontaktformular

Vejers Strand, direkte ved Vesterhavet. Antal personer:8
Område:Vejers Strand Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Solveig Ormstrup Hus areal:90 m2
Hjemmeside:http://www.ferienwohnung.dk/09/1558vj-de.htm Booking:Kontaktformular

Vejers Strand.Spahus til 6 personer i første klitrække ved Vesterhavet. Bilfri strand. Nyt:internet.
Huset har en fantastisk beliggenhed direkte i klitterne med få meter til en af Danmarks bedste badestrande. Huset ligger for enden af blind vej i roligt børnevenligt område - Tæt på byen. Fri adgang til badeland.
Vejers er en hyggelig lille by med indkøb og spisesteder.
Nørhedehus Antal personer:26
Område: Husdyr tilladt:Nej
Udlejer:Firstbooking Hus areal:0 m2
Hjemmeside:http://www.storeferieboliger.dk/index.php?id=199&house_id=793211DK?partner_id=220 Booking:Kontaktformular

Huset er en stor gammel total ombygget skole beliggende i roligt og idyllisk skovområde. Huset er opført i 1886 og siden gennemrenoveret i 2017. Huset er beliggende i Ulfborg skovområde. Huset har en 1050 kvm græsplæne beliggende bag huset. Der finder man også en stor terrasse med bord og bænkesæt. Derudover er der i gårdspladsen en stor overdækket terrasse med plads til masser af aftenhygge. Der er udenfor køkkenvinduerne en stor fast grill. Der findes udover dette en carport med plads til 3 biler. I stueplan finder man entre, opholdsstue og køkken-alrum med siddeplads til 22 personer. Der er fire soveværelser og to badeværelser med bruseniche og toilet. Fra entreens trappe til første sal kommer man til 5 værelser. Heraf de 3 har hver sin hems. På førstesal er der også gæstetoilet. Husets 44 m2 store køkken har induktionskogeplade og 2 indbygningsovne. Køkkenet indeholder også 260 l køleskab og 100 liter fryser, microovn og 2 opvaskemaskiner. Herudover er der vaskemaskine og tørretumbler, sandkasse, legehus og gynger, havemøbler og grill. Der er også fodboldspil, poolbord og dart. Rengøring kan bestilles for DKK 1800,-

Familieværelse: 21 m2, 1 dobbeltseng, 1 køjeseng og 1 enkeltseng. Soveværelse: 12,5 m2, 1 dobbeltseng Soveværelse: 12,5 m2, 1 dobbeltseng Soveværelse: 8 m2, 1 3/4 seng 1.sal: Soveværelse: 15,5 m2, 1 dobbeltseng Soveværelse: 9,5 m2 2 enkeltsenge + 13 m2 hems med dobbeltfuton Soveværelse: 11 m2, 1 dobbeltseng + 10 m2 hems med dobbeltfuton Soveværelse: 12 m2, 2 enkeltsenge Soveværelse: 10 m2, 2 enkeltsenge + 13 m2 hems med dobbeltfuton. I stueplan er der tre dobbeltværelser i nordenden. Derudover findes et familieværelse i forbindelse med køkkenet. På 1. sal findes fem dobbeltværelser hvoraf tre har hems. Hver hems rummer to sovepladser.
Thyborøn første række Antal personer:5
Område:Thyborøn Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Gunner Dalgaard Hus areal:175 m2
Hjemmeside:https://vedhavet-thyboron.webnode.dk/ Booking:Kontaktformular

Thyborøn Dige – Kirkevej 15b

Et meget flot og velbeliggende feriehus i Thyborøn
Sommerhuset ligger 50 meter fra Vesterhavet. Alt er nyistandsat. To plan på 145m2 + 25m2 garage. Overetagen med stor opholdsstue og køkken samt stort værelse. Stueplan er med stort soveværelse, badeværelse og spabad, entre’, bryggers og Sauna. Soveplads til 5 personer. Der er to terrasser. Cykler, fiskestænger og brænde er til fri afbenyttelse.

Vestjyllands bedste badestrand

Information om området:
Fra huset er der direkte adgang til Vesterhavet (50m bestående af dige med marehalm og en bred hvid sandstrand). Stranden er afskærmet af tanger og høfde, samt små klitter. Vandkvaliteten er god, hvilket det Blå Flag også vidner om.
 
Thyborøn ligger på toppen af en smal tange - lige mellem Vesterhavet og Nissum Fjord - i den nordlige del af Vestjylland. I den hyggelige ferieby finder I en stor fiskerihavn, en stemningsfuld marina, gode indkøbs muligheder, flere spisesteder og mange interessante attraktioner.
107 m2 velfungerende sommerhus Antal personer:6
Område:Blaavand / Ho Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Dorte og Poul Mandø Hus areal:107 m2
Hjemmeside:http://www.mando.dk/ Booking:Kontaktformular

Familie/Børnevenligt privatindrettet sommerhus for 6 personer
Familiehund eller kat er velkommen.

Indretning:
STUE -hyggeligt indrettetstue med brændeovn og sofagrupper
Fjernsyn mes DVD afspiller, fibernet med mange fjernsynskanaler og WI - FI internet

SOVEVÆRELSER -3 soveværelser med dobbeltsenge samt et køjerum med 2 senge

KØKKEN - meget veludstyret åbent køkken med induktionskomfur , indbygningsovn
Opvaskemaskine,Mikroovn, kaffemaskine El kedel samt køleskab med fryserum

BØRN Legehus, gynger samt legesager

GRUND 3000 m2 åben naturgrund med gran/fyr . 2 terrassen, mod øst delvis overdækket og aftenterrasse mod vest.
Havemøbler, lille Weber grill samt alm kulgrill til rådighed.
Solopvarmet udendørs bruser.
Bålplads til aften hyggestunder.

ANKOMST Der er nøgleboks ved døren og vi står inde for at vores gæster ankommer til et rent og velfungerende hus.
Hyggeligt privat sommerhus ved Vesterhavet Antal personer:5
Område:Hvide Sande, Bjerregaard Husdyr tilladt:Nej
Udlejer:Maria Thygesen Hus areal:83 m2
Hjemmeside:Se annonce på Ferienhaus-privat.dk Booking:Kontaktformular

Hyggeligt sommerhus med god udsigt mod Ringkøbing Fjord. Huset bruges privat af ejer. Køkkenet indeholder komfur m/ovn, opvaskemaskine, samt køleskab. Sommerhuset ligger 900 meter fra Vesterhavet med fin sandstrand. Der er gangsti samt mulighed for bilkørsel til stranden. God natur-/cykelsti mod både Nymindegab og Hvide Sande.
Campingplads, købmand, legepladser samt fiskehandel indenfor 300 meter.

Der er 2 cykler, kuglegrill , gasgrill og kummefryser til rådighed
Der er 15 km. til Hvide Sande med gode muligheder for at fiske og surfe, indkøb, restauranter, pengeautomater, kabelbane mm.

Huset afleveres i samme stand som det modtages.

Der kan tilkøbes Rengøring
Blåvand, Få meter fra Vesterhavet. Antal personer:4
Område:Blaavand Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Solveig Ormstrup Hus areal:70 m2
Hjemmeside:http://blaavand.fbw2.dk/ Booking:Kontaktformular

Et dejligt sommerhus på 70 m2 med pragtfuld beliggenhed få meter fra Vesterhavet og panoramaudsigt over klitter og hede. Roligt område.
4 personer Vaskemaskine Opvaskemaskine Sauna Husdyr OK Brændeovn Internet - adsl Afstand til strand: 75 m
Sommerhus med havudsigt Antal personer:6
Område:Blaavand Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Krista Jensen Hus areal:98 m2
Hjemmeside:Se annonce på Ferienhaus-privat.dk Booking:Kontaktformular

Hyggeligt sommerhus i rolige omgivelser kun 150m fra Vesterhavet. Havudsigt fra både stuen og 1. salen. Badeværelse med bruser, sauna og vaskemaskine. Hyggelig stue med brændeovn, sat-tv og Wifi.

Huset ligger på en stor naturgrund og bliver løbende renoveret.
Sommerhus Blaavand Antal personer:10
Område:Blaavand Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Kis og Jørgen Christiansen Hus areal:212 m2
Hjemmeside:http://www.kis-sommerhuse.dk/9775731 Booking:Kontaktformular

Nyt energivenligt feriehus i Sdr.Fjand Antal personer:6
Område:Sdr.Fjand Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Jonna Hansen Hus areal:123 m2
Hjemmeside:http://www.god-ferie.dk Booking:Kontaktformular

Nyt energivenligt hus i Sdr.Fjand bygges i foråret 2019.

6 personer og 3 soveværelser.

123 m2 + udestue på 18 m2

4575 m2 grund

Luft til vand varmepumpe.

Gulvvarme i hele huset.

2 Badeværelset, det store med sauna og badekar.

Vaskemaskine, tørretumbler

Opvaskemaskine, Microovn, ovn, kogeplade, fryser 100L køleskab.

2 store soveværelser med dobbeltseng 180X200 cm

1 soveværelse med 2 enkle senge 90 X 200 cm

1 soveværelse med 2 enkle senge 90 X 200 cm ( Privat kan dog åbnes mod en merpris )

Stort U køkken

Spisestue med udsigt over den store grund.

Dagligstue med dansk Tv ( DR 1 OG TV 2 ) og Tysk parabol, Radio m/ cd afspiller.

Dejlig 18 m2 stor udestue, hvor man kan nyde forår og efteråret, med store oplukkelig døre , så naturen kommer tæt på.
www.god-ferie.dk

Flere sommerhuse i andre landsdele :

Nordjylland
36 sommerhuse

Nordvestjylland
18 sommerhuse

Vestjylland
33 sommerhuse

Sydjylland
21 sommerhuse

Østjylland
14 sommerhuse

Fyn
21 sommerhuse

Sjælland, Lolland & Falster
61 sommerhuse